Annuleringsformulier

Wij bieden u de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reservering op Den Beerschen Bak. Dit kan direct bij uw reservering of uiterlijk binnen 7 dagen na uw boekingsdatum.
Mocht uw vakantie onverwachts niet door kunnen gaan of moet u de vakantie voortijdig afbreken, dan krijgt u de verschuldigde reissom terug, conform de voorwaarden van de annuleringsverzekering.
U kunt hier de voorwaarden van de dubbel-zeker-annuleringsverzekering inzien.

De premie bedraagt: 6% van reissom + € 4,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.
Bereken hieronder alvast het te betalen premiebedrag van de dubbel-zeker annuleringsverzekering:

powered by FormCrafts form builder

Afsluiten annuleringsverzekering:
U kunt hieronder de benodigde gegevens invullen. Door daarna op de verzendknop te klikken, bevestigt u de annuleringsverzekering af te willen sluiten. Wij vragen u de persoonsgegevens van uzelf en alle mede-reizigers in te vullen, zodat iedereen als verzekerde op de polis staat vermeld. Het verschuldigde premiebedrag van de annuleringsverzekering wordt door verzekeringsmaatschappij Allianz Assistance (voorheen: Mondial) rechtstreeks geïncasseerd van uw bankrekening. U hoeft dit bedrag dus niet zelf over te maken aan Den Beerschen Bak. Afsluiten van de annuleringsverzekering is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland.

powered by FormCrafts form builder