12-persoons Bungalow Type G12

Grote, vrijstaande bungalows voor 12 personen waar u zowel in de zomer als de winter geniet van de zon en natuur. Deze huisjes voor 12 personen hebben een flink grasveld voor de deur en bieden u mooi en vrij uitzicht vanuit de woonkamer op de tuin en/of over de weilanden naast het park. Vanaf uw privéterras, voorzien van terrasmeubilair (in seizoen), geniet u van de natuur en de zon.

In de lichte en grote zit/eetkamer vindt u een open haard, flatscreen tv, een ruime zit met voldoende comfortabele stoelen en een grote ovale eettafel voor 12 personen. Er is een open keuken, met o.a. een afwasmachine, combi-magnetron en twee koelkasten in het vakantiehuis voor 12 personen.

Deze 12-persoons-bungalow heeft 6 slaapkamers; ieder met twee eenpersoonsbedden, een vaste wastafel en kastruimte voor uw kleding. In dit vakantiehuis voor 12 personen heeft u de beschikking over 3 badkamers, voorzien van bad of douche, wc en wastafel. In de ruime hal is ook nog een aparte wc aanwezig. NB: op aanvraag is er één type G12 bungalow met extra kinder-wc’tje beschikbaar.

De type G bungalows voor 12 personen zijn erg ruime vakantiebungalows (170 m2) met een gezellige woonkamer, waar u echt veel ruimte heeft voor groot en klein. Ze liggen geheel vrij en bieden u volop privacy. Op de slaapkamers is voldoende plaats voor het bijzetten van een babybedje. Barbecuen is toegestaan, een vaste bbq is niet aanwezig.

Foto’s bungalow type G12

Bungalow 12 personen

Type G12 week (incl. 10% korting) weekend (incl. 10% korting) midweek (incl. 10% korting)