Het Park

Rust en ruimte, dat is Bungalowpark Den Beerschen Bak in een notendop. Grote tuinen met een beplanting die veel beschutting biedt. Zo geniet u in alle rust en privacy van uw vakantie(huis).

Bungalowpark Bosrijk & Rustig

Alle bungalows en tuinen hebben een gunstige zonligging. Binnenshuis geniet u vanuit de woonkamer met grote ramen volop van de gevarieerde natuur in ons bosrijk bungalowpark. Uw bungalow is dan ook een perfect startpunt om de natuur op en rondom het bungalowpark te Brabant te ontdekken. Vogels, eekhoorns en konijntjes… zij zijn de vaste bewoners van ons bosrijk Bungalowpark Den Beerschen Bak! Vroege wandelaars kunnen een ree tegenkomen in het bos, en soms laat een ree zich ook zien vanuit de bungalows die uitkijken op de bosrand.

Hond mee op vakantie

Honden zijn ook welkom op ons bungalowpark. Wilt u het wel bij uw reservering melden als uw hond meegaat op vakantie? Als u twee honden wilt meebrengen, kan dit uitsluitend op aanvraag en in de vrijstaande bungalows. Op het park moeten de honden altijd aangelijnd zijn, via de achteruitgang heeft u een ideale gelegenheid om met uw hond direct de bossen in te wandelen.

Aan de Merenweg in Vessem vindt u vrij zwemwater voor uw hond. Hier is tevens een leuke uitkijkpost over het ven.

Actief genieten op ons Bungalowpark in Brabant

image56643Speeltuin in het bungalowparkSportief of actief vakantie vieren? Dat kan op Den Beerschen Bak prima. Het hele jaar door kunt u bij de receptie fietsen huren (bekijk de Fietsrouteplanner Noord-Brabant voor fiets routes). Daarnaast vindt u op ons terrein een veilige speeltuin, twee jeu de boules banen en een tafeltennistafel.

Er is een verwarmd openluchtzwembad met terras en ligstoelen, geopend van begin mei tot begin september. In de speeltuin vindt u onder andere een grote trampoline, klim/speeltoestellen, een wip en schommels.

Een vakantie zonder zorgen!

Uw thuiszorg wordt vakantiezorg. Heeft u of iemand binnen uw gezin een beperking of (chronische) ziekte? En wilt u er toch samen even tussenuit, waarbij uw thuiszorg mee verhuist naar uw vakantieadres? Dat kan! Bungalowpark Den Beerschen Bak doet mee aan het project ‘Een vakantie zonder zorgen, in De Brabantse Kempen’.

Onze accommodatie is gescreend op toegankelijkheid. Én we bieden in samenwerking met JorisZorg de gewenste thuiszorg in de bungalows aan. Dit wordt snel een eenvoudig voor u geregeld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, via telefoonnr 013-514 1639, of kijk op www.toegankelijkbrabant.nl.

18_1_146a53802d71c5420b5d4cabf71c1315Alvast enige praktische informatie: alle bungalows zijn geheel gelijkvloers. En vrijwel alle huizen zijn ook rolstoeltoegankelijk, een aantal hebben wandbeugels in de badkamers. Informeer svp telefonisch naar de meest geschikte bungalow voor u. Het plaatsen van een douchestoel en/of bedverhogers is in een aantal bungalows mogelijk, wel graag op aanvraag vooraf. Andere voorzieningen kunnen in overleg via JorisZorg gehuurd worden.

Ook een verse, warme maaltijd behoort tot de mogelijkheden: in het dorp of in overleg ook in de bungalow. Zo kunt u op vakantie zonder steeds zelf te hoeven koken. Ook hierover kunt u ons bellen voor meer info: 013-514 1639.

Meer specifieke informatie over ons bungalowpark vindt u hier: