12-persoons Bungalow Type G12

Grote, vrijstaande bungalows voor 12 personen waar u zowel in de zomer als de winter geniet van de zon en natuur. Deze huisjes voor 12 personen hebben een flink grasveld voor de deur en bieden u mooi en vrij uitzicht vanuit de woonkamer op de tuin en/of over de weilanden naast het park. Vanaf uw privéterras, voorzien van terrasmeubilair (in seizoen), geniet u van de natuur en de zon.

In de lichte en grote zit/eetkamer vindt u een open haard, flatscreen tv, een ruime zit met voldoende comfortabele stoelen en een grote ovale eettafel voor 12 personen. Er is een open keuken, met o.a. een afwasmachine, combi-magnetron en twee koelkasten in het vakantiehuis voor 12 personen.

Deze 12-persoons-bungalow heeft 6 slaapkamers; ieder met twee eenpersoonsbedden, een vaste wastafel en kastruimte voor uw kleding. In dit vakantiehuis voor 12 personen heeft u de beschikking over 3 badkamers, voorzien van bad of douche, wc en wastafel. In de ruime hal is ook nog een aparte wc aanwezig. NB: op aanvraag is er één type G12 bungalow met extra kinder-wc’tje beschikbaar.

De type G bungalows voor 12 personen zijn erg ruime vakantiebungalows (170 m2) met een gezellige woonkamer, waar u echt veel ruimte heeft voor groot en klein. Ze liggen geheel vrij en bieden u volop privacy. Op de slaapkamers is voldoende plaats voor het bijzetten van een babybedje. Barbecuen is toegestaan, een vaste bbq is niet aanwezig.

Foto’s bungalow type G12