Het Park

Rust en ruimte, dat is Bungalowpark Den Beerschen Bak in een notendop. Grote tuinen met een beplanting die veel beschutting biedt. Zo geniet u in alle rust en privacy van uw vakantie(huis).

Bungalowpark Bosrijk & Rustig

Alle bungalows en tuinen hebben een gunstige zonligging. Binnenshuis geniet u vanuit de woonkamer met grote ramen volop van de gevarieerde natuur in ons bosrijk bungalowpark. Uw bungalow is dan ook een perfect startpunt om de natuur op en rondom het bungalowpark te Brabant te ontdekken. Vogels, eekhoorns en konijntjes… zij zijn de vaste bewoners van ons bosrijk Bungalowpark Den Beerschen Bak! Vroege wandelaars kunnen een ree tegenkomen in het bos, en soms laat een ree zich ook zien vanuit de bungalows die uitkijken op de bosrand.

Hond mee op vakantie

Honden zijn ook welkom op ons bungalowpark. Wilt u het wel bij uw reservering melden als uw hond meegaat op vakantie? Als u twee honden wilt meebrengen, kan dit uitsluitend op aanvraag en in de vrijstaande bungalows. Op het park moeten de honden altijd aangelijnd zijn, via de achteruitgang heeft u een ideale gelegenheid om met uw hond direct de bossen in te wandelen.

Aan de Merenweg in Vessem vindt u vrij zwemwater voor uw hond. Hier is tevens een leuke uitkijkpost over het ven.

Actief genieten op ons Bungalowpark in Brabant

Sportief of actief vakantie vieren? Dat kan op Den Beerschen Bak prima. Ons park is direct aangesloten op het knooppuntennetwerk voor fietsroutes en wandelroutes. Daarnaast vindt u op ons terrein een leuke speeltuin, twee jeu de boules banen en een tafeltennistafel. In de speeltuin vindt u onder andere een grote trampoline, klim/speeltoestellen, een wip en schommels.

Meer specifieke informatie over ons bungalowpark vindt u hier: