Omgeving

Ons bungalowpark ligt midden in de natuur. Rondom het park liggen uitgestrekte natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Via de achteruitgang van het park komt u direct in de bossen, die zich uitstrekken tot ver in België. Den Beerschen Bak is dan ook een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten richting Tilburg, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek.

Onze tip: een wandeling van 1 uur over het Landgoed de Utrecht, langs de prachtige vennen en heide, naar het kleine boscafeetje In Den Bockenreijder. Dit adres is een echte aanrader voor koffie, een lekkere lunch of gezellige borrel, maar vooral ook voor de beroemde Brabantse gastvrijheid!

Voor verse broodjes van de warme Beerse Bakker en andere boodschappen (slager, supermarkt, snackbar, etc.) rijdt u in 5 minuutjes naar Middelbeers.

Praktisch om de hoek wachten mooie oude Brabantse dorpen op uw bezoek, zoals Hilvarenbeek, Oirschot, Oisterwijk en Eersel.

Ideaal Bungalowpark voor de Beekse Bergen en de Efteling

Op korte rij-afstand liggen Safari- en Strandpark de Beekse Bergen en de Efteling. Wilt u niet overnachten op de Efteling of de Beekse Bergen? Kies voor uw uitstapjes naar de Beekse Bergen en de Efteling ons bungalowpark: naar de Beekse Bergen rijdt u in een kwartiertje en naar de Efteling is goed half uur.

Omgeving Den Beerschen Bak

U vindt in de omgeving van ons vakantiepark vlakbij Hilvarenbeek en Oirschot ook nog een kaasboerderij, vogelpark, speelboerderij, bierbrouwerij, dwaaltuin, kinderdierentuin en vele musea over o.a. de streek, natuur, kunst, fris & likeur, techniek en textiel.

Sportieve gasten kunnen terecht bij de overdekte (golfslag-)zwembaden, tennis/squashbanen, maneges, een golfbaan en een bowlingcentrum.

Ook België is dichtbij en zeker een bezoek waard: de bossen en abdij van Postel, Bobbejaanland, speeltuin De Kaasboerin ligt op de grens, Baarle-Nassau, Plopsa Indoor Hasselt, openluchtmuseum Bokrijk, Walibi, Turnhout, Antwerpen met de vogeltjesmarkt, en vele andere prachtige steden.bungalowpark Kaatsheuvel en omgeving

Informatie omgeving Tilburg, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek

Meer informatie over lokale bezienswaardigheden rondom de plaatsen vlakbij ons bungalowpark: Tilburg, Hilvarenbeek en Kaatsheuvel en de actuele toeristische agenda, vindt u op de websites van Land van Oirschot en de regionale VVV van de Brabantse Kempen.