Fietsrouteplanner

Direct vanaf bungalowpark Den Beerschen Bak begint uw fietsvakantie. Ons park ligt aan het fietsroutenetwerk, tussen knooppunt 27 en 28. Bij het wandelroutenetwerk liggen wij tussen knooppunt 21, 92 en 95. U kunt thuis al beginnen met de mooiste routes te kiezen, met behulp van de fietsrouteplanner voor Brabant op www.routesinbrabant.nl.

Fietsen vanaf Den Beerschen Bak

Ook bij de receptie helpen we u graag aan leuke suggesties en routes voor een mooie dag op de fiets, met leuke bezienswaardigheden onderweg. En natuurlijk stapt u onderweg even af bij een van de gezellige Brabants café of terras.
Vanaf het park zijn meerdere mooie korte en lange fietsroutes te maken: door het dorp of de bossen, langs de weilanden en over de heide.

De papieren fietsroutenetwerk kaart van De Kempen is (indien voorradig) ook te verkrijgen bij onze receptie.

Landgoed De Utrecht

Het bos achter ons park grenst aan het Landgoed De Utrecht, een beschermd natuurgebied met een grote variëteit aan vogels en dieren. Hier vindt u de mooiste wandel- en fietsroutes van Brabant. Bij de vennen komt u langs de broedgebieden van diverse watervogels. Een (lunch)pauze bij café In d’n Bockenreijder mag u niet missen, een echte Brabantse belevenis!
Aan de andere zijdes van Den Beerschen Bak liggen natuurgebieden als de Landschotse Heide, De Grijze Steen en het stroomdal van De Beerze. Ook hier zijn vele wandel- en fietsroutes in Brabant die u eens gedaan moet hebben.