Wandelrouteplanner

Direct vanaf bungalowpark Den Beerschen Bak begint uw wandelvakantie. Ons park ligt aan het wandelroutenetwerk tussen knooppunt 21, 92 en 95. U kunt thuis al beginnen met de mooiste routes te kiezen, via de wandelrouteplanner voor Brabant op www.routesinbrabant.nl.

Spreeuwelsche Heide en landgoed De Utrecht

Ons park grenst aan natuurgebied De Spreeuwelsche Heide. Via de achteruitgang van ons bungalowpark loopt u direct het bos in, voor een stevige wandeling (met de hond) of misschien eerst eens een rustig blokje om na het eten.
Vanaf het park zijn ook meerdere mooie korte en lange wandelroutes te maken, over verharde paden of zo door de weilanden (laarzen aan!).

Het bos achter ons park ligt aan het Landgoed De Utrecht, een beschermd natuurgebied met een grote variëteit aan vogels en dieren. Lopend langs de vennen komt u langs de broedgebieden van diverse watervogels. Een (lunch)pauze bij café In d’n Bockenreijder mag u niet missen, een echte Brabantse belevenis!
Aan de andere zijdes van Den Beerschen Bak liggen natuurgebieden als de Landschotse Heide, De Grijze Steen en het stroomdal van De Beerze. Ook dit zijn Wandelroutes in Brabant die u eens gelopen moet hebben.

Thuis al uw wandelroute uitstippelen

U kunt uw wandeling vooraf al plannen via www.routesinbrabant.nl.
Op het park is ook de papieren wandelroutenetwerk kaart verkrijgbaar bij de receptie (indien voorradig).