4-persoons Bungalow Type B4

Zonnige bungalows voor 4 personen met een ruim terras, mooi uitzicht en een grasveld rondom. Iedere 4 persoons bungalow heeft een eigen terras, met terrasmeubilair. 4-persoonsbungalow Type B4 is een geschakelde bungalow voor 4 personen: de hal heeft een (dubbele/isolatie-) deur naar de naastgelegen type B4 bungalow. Deze deur wordt geopend indien u beide type B4 bungalows huurt met (max.) 8 personen (=2B4). Daarmee geschikt als bungalow voor 8 personen. Prijs= 2xB4.

Iedere type B4 bungalow voor 4 personen beschikt over een open haard voor gezellige avonden rondom het vuur, en flatscreen-tv. Een open keuken maakt deel uit van de zit/eetkamer. In de keuken zijn een gaskookplaat, koelkast en magnetron aanwezig. Er zijn twee aparte slaapkamers, ieder met twee eenpersoonsbedden en kastruimte voor uw kleding. Iedere slaapkamer van deze 4 persoonsbungalow heeft bovendien een eigen vaste wastafel. De bungalow heeft in de hal een aparte doucheruimte en een aparte wc.

Door de vorm van de slaapkamers is bijplaatsen van een babybedje niet mogelijk. Barbecuen mag bij de bungalow; er is geen vaste bbq aanwezig.

Foto’s bungalow type B4